Huomenna pääsen juhlimaan pikkujouluja paikalliseen pubiin kun Antti lupasi jäädä Kasperin kanssa kotiin, viimevuonnahan en juhlinut kun pieni ihmeeni asusti mahassa. Nyt pitkästä aikaa pääsen tuulettumaan kunnolla! Vaikkakaan täällä Tikkakoskella ei niin hirveän mahtavat ole nämä baarit.. Hyvä seurahan se on parasta, nimittäin parhain ystäväni tulee tänne mua viihdyttämään <3

Tosiaan elämä maistuu ja näyttää paljon paremmalta täällä Tikkakoskella kuin Äänekoskella.. tuntuu että ihmisetkin ovat normaalempia, johtunee varmaan siitä että oon täällä 7 ensimmäistä vuottani asunut ja täällä on paljon enemmän tuttuja kuin Äänekoskella. IHANAA !
Tämän syksyn ensimmäinen flunssankin kerkesin jo sairastaa, se tosin oli hirveen lyhyt nuha, pari päivää + pitkään jatkunut, TOSI ärsyttävä yskä.. Kasperiin eikä Anttiin se onneksi tarttunut! Jotkut vielä kehtaa väittää että korvikemaidolla syötetyt lapset sairastelevat paljon enemmän kuin tissimaidolla syötetyt, eipä vaan ole meidän kohdalla pitänyt paikkaansa, terveenä on pysynyt ja ollaankin lueskeltu facebookista muiden valituksia siitä ,kuinka niiden lapset ovat kipeenä jo kolmatta kertaa tänäsyksynä. Oi tuo ihana tissimaito joka on vaan niin paljon parempaa kuin korvike. In my ass :)
Kasperin viimeisimmällä neuvolakerralla annettiin taas rokotteet, eikä poika edes itkua tirauttanut, vähän nyrpisti nenäänsä ja katsoi äkäisesti neuvolatätiä ja piikkiä. Suun kautta annettavaa rotavirusrokotetta Kasperi olis varmaan halunnut juoda tuttipullosta kun niin kovasti sitä pientä pipettiä imi :D Mittaa K:lla oli jo 68cm ja painoa 8440g, hurjaa vauhtia siis kasvaa, eikä ole enään kaukana enonsa mitoista, joka täyttää kuitenkin jo ensikuussa 1v ! Hurraa Hermanni, aika menee niin nopeesti :)



Siinä vielä maailman ylpein isi suurimman saavutuksensa kanssa <3 on se vaan rakas pikku-ukko!